arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers Venues

 

Unikke lokationer til dit arrangement

Meyers Venues råder over nogle af Københavns mest attraktive og spektakulære lokationer, som kan danne de skønneste rammer for dig, der arrangerer konferencer, møder, firmafester, bryllupper, kulturevents og lignende.

Lige meget hvilken type event, du ønsker, kan vi hjælpe hele vejen rundt - fra at finde de lækreste lokaler, sammensætte de mest velsmagende menuer, udvælge de bedste vine, til at finde musik, underholdning, m.m.

Vores afsæt er altid dine ønsker og behov, og vores personale er klædt på til at sørge for, at dit arrangement bliver præcis, som du drømmer om.

Skuespilhuset

Skuespilhuset summer af liv fra tidlig morgen til sen aften, og huset ligger med en uforstyrret udsigt over havneindløbet til Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet.

I den ene ende af den højloftede foyer byder Skuespilhusets Café og Restaurant Ofelia velkommen med frokostanretninger og middage. Den anden ende af den højloftede foyer egner sig til uformelle arrangementer som stående receptioner eller små intimkoncerter.

Skuespilhuset har to lounges, der er indrettet af henholdsvis Peter Holst Henckel og John Kørner. Med deres unikke udsmykning og centrale placering er de særligt velegnet til dagsmøder, en privat middag før en forestilling eller en eksklusiv pauseservering.

Skuespilhuset har plads til selskaber fra 10-1.100 gæster.

Gamle Scene

Gamle Scenes barokke arkitektur med guldengle, smukke loftsmalerier og overdådige prismelysekroner skaber en historisk ramme om forskelligartede arrangementer.

Hold din konference eller reception i den store smukke balkonfoyer med udsigt over Kongens Nytorv eller en privat middag i den gamle Restaurant Holberg med teatermaler Svend Johansens farvestrålende Holberg-dekorationer.

Du kan også leje hele Gamle Scene til større generalforsamlinger, konferencer eller firmaarrangementer

Gamle Scene har plads til selskaber fra 20-1.300 gæster.

BLOX EATS

BLOX EATS er spisestedet i BLOX – en fusion mellem den moderne frokostkantine og den urbane food hall. Her serveres smagfuld mad for alle med hang til lækre måltidsoplevelser.

Skab den perfekte ramme om dit næste møde, konference eller reception. Med en central placering i København, nem parkering og unik udsigt er BLOX en ideel lokation for både private og faglige arrangementer - omgivet af byens puls. 

Der er mulighed for fuld forplejning – enten i DAC’s café eller i restauranten BLOX EATS. 

Læs mere

 

Filminstituttet

Lej Cinematekets professionelle lokaler og faciliteter til dit næste arrangement.

Cinematekets moderne biografer, Carl med 182 pladser og Bio Asta med 140, er udstyret med den nyeste teknik og er velegnede til afholdelse af konferencer, præsentationer og filmvisninger.

Det er også muligt at benytte vores klassiske mødelokale på 4. sal med flot udsigt over Kgs. Have, der egner sig til møder og mindre workshops. 25-40 gæster. 

I Asta Bar kan I holde receptioner, debatarrangementer, bar-events, udstillinger mv.'

NB! Meyers overtager forpagtningen i Filminstituttet fra 1. januar 2020

Operaen

Operaens imponerende arkitektoniske fremtoning danner den perfekte ramme for eksklusive arrangementer. Foyerens transparente og himmelstræbende rum, domineret af den blanke ahornskal, der favner Store Scene, Olafur Eliassons smukke lysskulpturer og panoramaudsigten over Københavns havn, er ideel til konferencer samt større receptioner og middage.

I Operaen har I også rig mulighed for at afholde mindre og mere intime arrangementer.

Operaen har plads til selskaber fra 20-1.700 gæster

Den Sorte Diamant

Den Sorte Diamant er en moderne tilbygning til Det Kgl. Bibliotek. Her møder stringent, ikonisk arkitektur det gamle, historiske bibliotek. Tilsammen udgør de et mangfoldigt kulturelt hus på Slotsholmen i hjertet af det ældste København.

Lokalerne er udsmykket og opkaldt efter nogle af Danmarks helt store forfattere - og vi bilder os ind, at du kan fornemme fordums storhed, når du holder arrangementer her.

I Den Sorte Diamant kan vi tilbyde fire mødelokaler af forskellig størrelse. Derudover har vi en koncertsal, der kan rumme flere hundrede gæster.

Den Sorte Diamant har plads til selskaber fra 6-600 gæster.

Enigma Museum

Enigma Museum ligger i det gamle smukke posthus ved Trianglen på Østerbro. Her kan vi tilbyde nogle autentiske og attraktive lokaler, som kan anvendes til alt fra møder og workshops over kurser og foredrag til kundearrangementer og koncerter

Enigma Museum har plads til selskaber mellem 10 og 149 gæster.

Restaurant H.C.

På Hotel Odeon, kun et stenkast fra Odense centrum, driver vi restaurant H.C.

Restaurant H.C har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.

Fra morgenstunden serverer vi vores bud på en moderne morgenbuffet, mens aftenkortet byder på mindre småretter, der sammensættes efter sult og lyst samt et udvalg af større retter fra det klassiske bistrokøkken.

På restaurant H.C. tilbyder vi fire fuldt udstyrede mødelokaler. I vælger frit mellem vores to lokaler med plads til 22 deltagere og de tilstødende med plads til hhv. 10 og 8 deltagere.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder på vores mange spændende venues og lokationer.

Mobil: 2893 9010
Mail: info@meyers.dk