arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Design og café, arkitektur og foodhall

BLOX EATS

BLOX EATS ligger i BLOX - Danmarks nye hus for design, arkitektur og byudvikling i et møde mellem det folkelige og professionelle. BLOX EATS er både café, restaurant og kantine for de husets ansatte, brugere og beboere. Maden er baseret på stor smag og gastronomiske traditioner fra hele verden tilberedt af lokale og regionale råvarer.

Delemad og samtaler

Rådhuskælderen

Rådhuskælderen ligger i de charmerende og historiske kælderlokaler under Københavns Rådhus. Her kan du få økologisk og hjertevarm delemad, smørrebrød og samtaler over langbordene – og selvfølgelig de traditionsrige rådhuspandekager!

Livet fra Nyhavns terrasse

Café & Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

Café og Restaurant Ofelia ligger i Skuespilhusets smukke Foyer med udsigt over indsejlingen til Københavns Havn. Maden bygger på glæden over de råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på de smage, som hver ny sæson bringer med sig. Læs mere om smagsoplevelserne i Skuespilhuset.

Gør musikoplevelsen endnu mere delikat

Restaurant Kost & Mask i Operaen

Restaurant Kost & Mask ligger øverst i Operaens smukke foyerrum. Her kan du stemme sindet og nyde panoramaudsigten over hele København til en delikat middag af regionens og sæsonens lækreste råvarer inden musikken går på scenen.

KAFFE TIL KULTURENS VINGESUS

Café August B på Gamle Scene

Café August B ligger i Gamle Scenes stemningsfulde lokaler, og vi skatter den gode og enkle smag, økologi og bæredygtige råvarer. Nyd din kaffe eller en snack med udsigt til Kongens Nytorvs myldrende folkeliv eller tag den med på farten.

GASTRONOMISKE OPLEVELSER MELLEM HIMMEL OG HAVN

Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant

Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant er et af byens smukkeste spisesteder, og køkkenet har afsæt i det nordiske køkkens elegance og enkelthed.

ET ØJEBLIK VED VANDET

Café Øieblikket i Den Sorte Diamant

Café Øieblikket er Den Sorte Diamants foyerbar med mad til morgen og frokost samt kaffe, øl og vin. Det er studieplads, pauseplads og mødested, hvor studerende, turister, lokale og husets ansatte dagligt tanker koffein, sødt, salt og samtaler.

Mad der snakkes om og omkring

Enigma Kantina

I den ikoniske postbygning på Trianglen ligger Enigma Museum, hvor spisestedet Enigma Kantina serverer mad, der kan deles og skaber hyggeligt samvær og samtaler på tværs af langbordene.

RESTAURANT H.C

Restaurant H.C

Restaurant H.C. by Meyers har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.