arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Følg os på Facebook

Få løbende nyheder om kulturevents, kaffe, konditorkager og alt derimellem.

Menu

Hos os er kaffen i højsædet. Men mad og søde sager er mindst lige så vigtigt for os. Derfor skifter vi ofte ud i menuen, så den følger årstidens friske råvarer i sæson.

Se menuen her:

Følg os på Instagram

Kage, kaffe og ren kærlighed. På Instagram deler vi løs af baristaens latte-art, konditorens små kunstværker og kokkens lækre anretninger.

Café Øieblikket

Caféen i Den Sorte Diamant - et hvilested midt i alverdens turbulens

På Café Øieblikket er der plads til, at du kan nyde roen til duften af friskbrygget kaffe og skønne retter fra køkkenet. Vinduespartiet vender ud mod vandet og ikke mod gaden, vi har vores egen konditor, der kæler for den søde tand, og en kok, der slutanretter ved disken.

Kaffen brygger vi på en unik blanding af arabica-bønner, som vi har udviklet sammen med Estate Coffee.

Fra forårets første varme dage er pladsen foran Den Sorte Diamant fyldt med liggestole og solbegejstrede gæster, og det er et pragtfuldt sted at mødes til en fyraftensøl, et glas vin eller en af caféens mange lækre kaffevarianter.

Café Øieblikket drives af Meyers.

 

Åbningstider

Mandag-fredag 08.00-19.00
Lørdag 09.00-18.00
Lukket søndage og alle helligdage

Køkkenet

Om morgenen byder vi på et velsmagende udvalg af både sødt og salt, og til frokost sørger kokken bl.a. for varm suppe, sprøde salater og den skønne franske klassiker, croque monsieur. Derudover tilbyder vi varme panini og et udvalg af lækkert smørrebrød.

Kaffen og alt det søde har desuden en helt særlig plads på Café Øieblikket. Konditorens små kunstværker står sirligt og lokker i glasmontren, mens duften af god kaffe spreder sig i Diamanten.

Alt kan nydes i hos os i caféen eller tages med på farten.

Se menuen her.

Kontakt

 

Cafe Øieblikket

Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K

Telefon: +45 9132 4106
Kundeservice: + 45 3918 6900 - hverdage mellem kl. 9-17

Mail: dkb.cafe@meyers.dk
Web: oieblikket.dk

Følg @CafeOieblikket på:
Facebook
Instagram

For selskaber:
Meyers Venues
Telefon: +45 2893 9010
Mail: booking@meyerscc.dk
Web: meyersvenues.dk

Se kontrolrapport her